O Nama

Veterinarska ambulanta za male životinje Diamond pet otvorena je decembra 2012. godine sa ciljem da na profesionalan i human način obezbedi kompletnu zdravstvenu negu za Vašeg kućnog ljubimca. Kako bi usluge koje nudimo bile u toku sa savremenim saznanjima iz veterinarske medicine, česti smo učesnici kontinuiranih edukacija. Karakteriše nas posvećenost veterinarskom pozivu, profesionalan odnos sa vlasnicima naših pacijenata a pre svega velika ljubav prema životinjama.

O vašim ljubimcima brine se tim snova koji čine:

 

NINO TAMINDŽIJA

Veterinar, Veterinarska ambulanta Diamond pet, Novi Sad, Detelinara, hitne intervencije, dežurni veterinar, izlazak na teren, Doktor veterinarske medicine, rođen 1985. godine, srednju Poljoprivrednu školu završio u Futogu, a diplomirao na Departmanu za veterinarsku medicinu Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu 2013. godine. Stručnu praksu sam obavljao u privatnoj veterinarskoj ambulanti "Eurovet" u Novom Sadu, a nakon obavljenog pripravničkog staža bio sam zaposlen u P.V.A. "Dr Ličina" u Novom Sadu, da bi početkom 2017. godine usledio transfer u "Diamond pet". S obzirom na vrtoglav rast saznanja iz oblasti veterinarske medicine, trudim se da ih što više ispratim kao redovan učesnik kako domaćih tako i inostranih seminara. Pored ljubavi prema životinjama, veliku ljubav gajim i prema muzici koju ispunjavam kao pevač i gitarista benda One Night Stand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUŠAN NOVAKOVIĆ

Veterinar, Veterinarska ambulanta Diamond pet, Novi Sad, Detelinara, hitne intervencije, dežurni veterinar, izlazak na teren, Doktor veterinarske medicine, rodom iz Lopara iz Republike Srpske, srednju Poljoprivrednu školu završio u Bijeljini, a diplomirao na Departmanu za veterinarsku medicinu Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu 2014. godine. Još za vreme sudija sam volontirao u veterinarskoj stanici "Lopare", da bih po završetku studija stručnu praksu obavljao u P.V.A. "Dr Ličina", gde sam nakon toga bio i stalno zaposlen. Početkom 2017. godine, zajedno sa kolegom Ninom, prelazim u Diamond pet. Oblasti interesovanja su mi ortopedija i dermatologija. Ponosan sam otac dva blizanca, Damjana i Andreja, koji preuzimaju svu moju pažnju nakon završenog radnog dana.