Naš tim

dr vet. med. Nino Tamindžija

Doktor veterinarske medicine, rođen 1985. godine. Srednju Poljoprivrednu školu završio u Futogu. Diplomirao na Departmanu za veterinarsku medicinu Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu 2013. godine. Stručnu praksu obavljao u privatnoj veterinarskoj ambulanti "Eurovet" u Novom Sadu. Nakon završenog pripravničkog staža bio zaposlen u P.V.A. "Dr Ličina" u Novom Sadu. Početkom 2017. godine Nino i Dušan, započinju samostalnu priču osnivanjem "Diamond pet"-a. S obzirom na vrtoglav rast saznanja iz oblasti veterinarske medicine, trudi se da ih što više isprati kao redovan učesnik kako domaćih tako i inostranih seminara. Otac Anđele i Dalibora. Pored ljubavi prema životinjama, veliku ljubav gaji i prema muzici koju ispunjava kao pevač u heavy metal bendu.

dr vet. med. Dušan Novaković

Doktor veterinarske medicine, rodom iz Lopara, Republika Srpska. Srednju Poljoprivrednu školu završio u Bijeljini. Diplomirao na Departmanu za veterinarsku medicinu Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu 2014. godine. Tokom studija volontirao u veterinarskoj stanici "Lopare". Po završetku studija stručnu praksu obavljao u P.V.A. "Dr Ličina". Po završetku stručne prakse postao deo tima zasnivanjem stalnog radnog odnosa. Početkom 2017. godine, zajedno sa kolegom Ninom, osniva Diamond pet. Redovan učesnik edukacija iz oblasti ultrazvučne dijagnostike i interne veterinarske medicine. Ponosan otac blizanaca, Damjana i Andreja, koji preuzimaju svu Dušanovu pažnju nakon završenog radnog dana. U slobodno vreme rekreativno se bavi fudbalom.

dr vet. med. Ilija Vlaisavljević

Doktor veterinarske medicine, rodom iz Šida. Srednju školu - smer - veterinarski tehničar završio u Futogu. Diplomirao na Departmanu za veterinarsku medicinu Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu 2022. godine. U veterinarskoj ambulanti "Diamond pet" je počeo da radi 2020. godine kao veterinarski tehničar.️ Nakon završenog fakulteta dolazi do prekvalifikacije i nastavlja posao u našoj ambulanti kao DVM. Oblasti interesovanja: interna medicina i anestezija. Veterini ga je približila ljubav prema psima.️ Sa ocem i braćom je osnovao odgajivačnicu nemačkih ovčara.️ Ponosni je otac sina Vuka. Pored kinologije, u slobodno vreme voli da putuje.

USLUGE